NM!

By | april 13, 2015

Så flinke vi er til å oppdatere denne siden.. Uansett, denne posten handler om NM janitsjar 2015! Kort og godt – VI VANT LOTTODIVISJONEN! Et brassband (selv om Karen ikke liker å kalle oss det) som utelukkende besto av folk på et rimelig ukjent bi-instrument vant en konkurranse i NM for janitsjarkorps! Vi hadde det utrolig gøy på scenen, og det virket som om vi gav den fullsatte salen og (ikke minst) de to konfransierene en morsom opplevelse! Det faktum at lottodivisjonens vinner kåres ved loddtrekning velger vi å forbigå i stillhet. Vi regner med at vi vant på ren og pur sjarm.

I tillegg ble vi nummer 5 i 7.divisjon. Vi gjorde en fantastisk konsert, og tror neppe vi kunne gitt publikum en bedre konsert. Kjempefornøyde med resultatet. Tross alt slo vi halvparten, og vi regner med at de andre faktisk har øvd hver uke 🙂 Neste år går vi for opprykk!

2015-03-22 14.34.23

Så glad blir man når man vinner!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *